TR
EN
DE
+90 (258) 264 10 30
TR
EN
DE
Op. Dr. Şakir AKŞİT

 

1946 yılında Denizli-Yatağan'da dünyaya geldi. İlkokul eğitimini Yatağan'da, ortaokul eğitimini Acıpayam Ortaokulu'nda, lise eğitiminin ilk 2 yılını İstanbul Pertevniyal Lisesi, son yılını Denizli Lisesi'nde aldı. 1972 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 5 yıl Edirne'de pratisyen hekimlik yaptıktan sonra 1981 yılında İstanbul Haseki Hastanesi'nde Göz Hastalıkları ihtisasını aldı. Bir süre İstanbul'da serbest olarak çalıştı.

Daha sonra Denizli SSK Hastanesi'ne Göz Hastalıkları Uzmanı olarak atandı. 25 yıl aynı hastanede görev yaptı, bir süre de başhekimlik görevini sürdürdü. Ağustos 2007 tarihinden itibaren Özel Yaylalı Göz Hastanesinde göreve başladı. Kuruluşundan itibaren Yaylalı Göz Hastanesi'nde Göz Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Özel Yaylalı Göz Hastanesinde Mesul Müdürlük Görevini de başarı ile yönetmektedir.

KATARAKT, KORNEA VE REFRAKTİF CERRAHİ, VİTREORETİNAL CERRAHİ TEDAVİLERİ, DEKOLMAN CERRAHİSİ, GLOKOM AMELİYATLARI,ŞAŞILIK, EXCİMER LASER TEDAVİSİ VE DİĞER AMELİYATLAR



Soru Sor & Randevu Al
Son güncellenme tarihi: 25 Nisan 2024 Perşembe