TR
EN
DE
+90 (258) 264 10 30
TR
EN
DE
Sağlık Turizmi

Yaylalı Göz Hastanesi Uluslararası Hastalar Departmanına Hoş Geldiniz. Web sitemizin sizlere programlarımız ve Uluslararası Hastalarımız için sunduğumuz klinik hizmetler hakkında bilgi verdiğini umuyoruz.

Biz 5 uzman ve 10 yatak kapasitesi ve 1 özürlü hasta yatağı olmak üzere Denizli'nin önde gelen göz hastanelerinden biriyiz. Her yıl Türkiye ve diğer komşu Avrupa Birliği, Rusya Federasyonu, Orta Doğu ülkeleri ve diğer milletlerden yüzlerce hasta modern tedavi tesislerimizden faydalanmak için buraya geliyor.


1 milyondan fazla turistin bulunduğu Ege Bölgesi'nde yer alan dört ve beş yıldızlı oteller aracılığıyla Denizli ili, bölgemizin en çok ziyaret edilen şehirlerinden biri haline geliyor. Denizli; Dünya kültür, tarih, eğlence, yemek ve sağlık turizmi açısından zengin bir şehirdir.

Hizmetlerimizi yakın zamanda yenilenmiş yeni cihazlara sahip tesislerde sunmaktan gurur duyuyoruz. Tüm alanlar, hasta güvenliği ve hasta konforu ile en yüksek önceliğimiz olarak dikkatle tasarlanmıştır ve en yeni tıp teknolojisine sahiptir. Sağlık hizmetlerine bu benzersiz yaklaşım, hastalarımıza en gelişmiş teşhis ve tedavi teknolojilerine erişim olanağı sağlar. Her hastaya şefkatli, kaliteli sağlık hizmeti vermeyi taahhüt ettiğimizden emin olun.

Her gün en yüksek standartlarda sağlık hizmetlerini seçkin hekimlerimiz, hemşirelerimiz, ve teknisyenlerimiz ile sunmaktan gurur duyuyoruz.

icerikResimler/481402386_102882.jpg

DENİZLİ

Denizli, Ege Bölgesi’nin İzmir’den sonra sanayisi, turizmi, tekstili ile en gelişmiş ikinci şehridir. 19 antik şehri bulunan Denizli dünyaca ünlü Pamukkale Travertenleri’ne de sahip, gezip görülebilecek birçok tarihi ve doğal güzellikleri de ön planda. Yeni bir turizm noktası ise yılın altı ayı karlar altında kalan Nikfer Bozdağ Kayak Merkezi. Birçok tatil beldesine de komşu olan bu güzel şehir, Ege Bölgesi seyahatleriniz arasında mutlaka bulunmalı. 

Ülkemizin tekstil ihracatında da büyük paya sahip olan Denizli, ekonominin göz bebeği konumunda. Denizli ev tekstili üretiminde Türkiye’nin ilk üç şehri arasında yerini alıyor. Bu sebeple bu şehirde tarihi öğelerin ve şifa kaynaklarının yanı sıra birçok tekstil mağazasına da rastlayabilirsiniz.


Son güncellenme tarihi: 20 Nisan 2024 Cumartesi